Harry Potter and the Order of the PhoenixHarry Potter and the Order of the Phoenix este continuarea (fireasca) a seriei de filme cu Harry Potter. Deja adolescent cu cosurile mascate de machiaj, Harry Potter (Daniel Radcliffe) impreuna cu Dumbledore (directorul Hogwarts-ului) pun la care rezistenta scolii de vrajitori impotriva revenirii iminente a Lordului Voldemort.
Comentariile despre acest film sunt momentan optimiste si singurele nemultumiri sunt legate de noul look al lui Harry Potter (regizorul a hotarat sa-i mai defriseze podoaba capilara:) ).
Data lansarii este undeva in prima jumatate a anului 2007.

Mai jos aveti cateva secvente de la productia filmului Harry Potter and the Order of the Phoenix

[gv data=”http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7105707010768650236&hl=en”][/gv]

3 thoughts on “Harry Potter and the Order of the Phoenix

  1. Mie imi place filmul Harry Potter pentru ca e palpitant.Si e foarte,foarte frumos.Harry Potter este personajul meu preferat.Si mai imi place mult cum arata actorul care il interpreteaza pe Harry Potter.

  2. mie imi place de Harry si filmele lui dar cel mai mult imi place Hermoine,sau mai bn spus de cn il interpreteaza…am citit cartea 7 Harry Potter si Talismanele Mortii si mia plact de Hrmoine pt ca nu se panica si a reusit sa distruga 2 horcroxuri(parti din sufletul lui CAP-DE-MORT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *