Despre

Salut taifasuitori!

Avem un nou site, o noua orientare, o noua etapa.
Hai sa-i dam bice si sa-i spunem pe nume: taifas.ro

-Cum functioneaza?
-Simplu, te inregistrezi si apoi te apuci sa redactezi un articol. Cand termini, bifezi categoria in care se incadreaza si apoi apesi pe “Publish”.

Ce nu avem voie sa publicam?
-Credem ca taifasuitorii sunt capabili sa redacteze materiale originale si suficient de interesante astfel incat sa aiba mai mult de 1 cititor :). Cand redactati un articol, ganditi-va ca la internet nu au acces doar adultii si ca mintile tinere ar trebui protejate de unele idei fara perdea.

Succes!

2 thoughts on “Despre

  1. Are dreptate Vadim cand spune ca “decat o democratie bolnava, mai bine o dictatura sanatoasa”?Oare numai Capitanul ne poate scoate din marasm?

  2. ADEVARUL DESPRE MC’DONALDS(1) Cu siguranta adevaru despre aceasta companie mare MC;DONALD este altul.IN NICI UN CAZ ANGAJATI COMPANIEI NU SUNT TRATATI CA NISTE ROBOTI SI SUB NICI O FORMA CEEA CE FAC EI LA SERVICIU NU ESTE LIPSIT DE VIITOR.Putem lua cazuri concrete,ale unor simpli oameni care din simpli lucratori,pe baza a tot ce au invatat sunt rasplatiti cu prime cel putin.Zic cel putin fiindca exista enorm de multe modalitati de ai rasplati pe angajati care chiar isi fac treaba cum trebuie.
    Daca vi se pare putin lucru sa mergi la munte periodic fara sa platesti nimic si sa fi cazat intr-o vila unde sa poti sta cat vrei si sa ai toate conditiile,sau sa existe un plan de motivare prin care sa-ti poti cumpara diferite obiecte electrocasnice sau diferite lucruri de care generatia tanara are nevoie(camere de filmat.aparate foto digitale.telefoane.role)atunci cu siguranta ca toti cei care cred ca angajati acestei compani sunt persecutati traiesc intr-o alta lume
    In acest mare lant de restaurante se pot angaja oameni din cei mai diferiti.Nu conteaza religia,etnia,rangul social,nu exista resentimente,nu exista diferente ci numai o mare familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *