Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti nu este strain de Taifas.ro. Chiar ieri sesizam implicarea sa intr-o gafa haioasa, puteti cititi despre asta aici. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti este astazi in colimatorul nostru pentru un alt fapt total ilegal si lipsit de profesionalism, reclama pentru produse contrafacute. Articolul pe care-l cititi acum, aflat pe un site public se considera o reclamatie oficiala si un adevar la data postarii sale.

Fapta:
Pe pagina de linkuri a site-ului oficial al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti troneaza un maret link spre un site care comercializeaza produse contrafacute, exact, ceasuri contrafacute.
Adresa ISMB: http://www.ismb.edu.ro/
Adresa siteului cu produse ilegale: http://www.lookrichforless.com/

Pentru a argumenta aceasta reclamatie, atasam acestui post imaginile cu paginile in discutie cat si codul HTML al frame-ului din pagina de linkuri al site-ului oficial ISMB cat si al site-ului cu marfa ilegala.

Imagine cu pagina de linkuri a ISMB, sublinierea cu rosu ne apartine.
ISMB

Codul HTML al paginii de linkuri din site-ul oficial ISMB
ismb linkuri

Imaginea cu indexul site-ului ce comercializeaza ceasuri contrafacute
ISMB - ceasuri contrafacute

Codul HTML al paginii de index din site-ul cu ceasuri contrafacute
index ceasuri contrafacute

Asteptam raspunsul ISMB privind masurile luate pentru sanctionarea celor vinovati de aceasta fapta.

P.S.
Accesarea paginii cu linkuri a ISMB se face prin click pe butonul “Linkuri” in partea de jos a coloanei din stanga de pe index.

6 thoughts on “Inspectoratul Scolar face reclama la Rolex-uri de contrabanda

  1. M-am uitat pe pagina de linkuri a ISMB si am vazut si eu reclama la ceasurile de contrabanda. Am sunat la ISMB si am cerut informatii despre incident, mi-a raspuns o secretara plictisita, ceausista, si anosta care nici macar nu s-a prezentat si mi-a spus ca ea nu stie nimic desprea asta si m-a pus sa sun la departamentul informatica de la ei.
    Am refuzat sa fac asta, am rugat-o sa anunte ea un superior.
    De multa vreme n-am mai resimtit asa atmosfera de indobitocire intr-o discutie telefonica.

  2. In momentul de fata trebuie ras intregul Inspectorat scolar Bucuresti cu cristian Alexandrescu si cu crist.mateiciuc ,cu pdel ,si la tomberon cu ei a spus-o si Acad.moisil si prof.phd .Mircea H. Orasanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *