Nu mica mi-a fost mirarea sa vad pe site-ul Orange.ro o prezentare de-a dreptul minunata pentru iPhone in cazul in care era adevarata 🙂
Orange Romania a “inzestrat” iPhone-ul cu cateva functionalitati ba chiar componente hardware la care Apple ar ravni chiar 🙂 (vezi link)

Orange Romania dezinformeaza grav consumatorii precizand ca iPhone ar avea “MODEM“; nu se lasa si ii mai adauga o functie, “ZOOM“  pentru camera foto. Orange Romania se incapataneaza si ii atribuie iPhone-ului si “COMANDA VOCALA” sau voice-dialing, mai pe romaneste. Daca acestea nu sunt suficiente, dupa Orange Romania, iPhone face si “STREAMING“. Vedeti imaginea atasata acestui post pentru detalii. Este de prisos sa mai mentionez ca iPhone NU ARE zoom si nici modem si nici comenzi vocale si nici streaming.

M-a mai deranjat ceva la descrierea iPhone-ului facuta de Orange Romania. Dupa ei, iPhone nu are nici mai mult nici mai putin decat cele mai bune aplicaţii de acces internet şi e-mail, motoare de căutare şi hărţi pentru telefonul mobil.(vezi link)

Nu reusesc sa-mi opresc intrebarea:
Pe ce anume se bazeaza Orange Romania cand face afirmatiile astea total lipsite de profesionalism si etica in advertising?

Pana si repetentul clasei stie ca “cel mai” sau “cea mai” sunt termeni tabu in publicitate. Este atat de greu sa dovedesti ca ai “cel mai” bun produs incat nu se justifica folosirea lui. Vocabularul oricarei limbi are suficiente cuvinte si creierul creativilor suficienti neuroni incat sa ocolesti asemenea afirmatii nefondate.

P.S.
Mi-am pierdut cateva minute din viata si aseara am telefonat la “Care Service” Orange si le-am adus la cunostinta cateva date despre produsul pe care il comercializeaza, date corecte. In plus, le-am atras atentia asupra descrierii bombastice, “cele mai bune“, din prezentare.
Daca vrei sa aflati de ce nu as recomanda iPhone-ul, puteti citi cateva randuri mai detaliate in “iPhone – O alegere proasta

2 thoughts on “Orange Romania – prezentare cu falsuri pentru iPhone 3G

  1. Fratilor modemul exista dar trebuie sa ai neaparat OS(Operating sistem sau firmware) versiunea 3.0,Orange nu minte,deasemenea poti si filma si s-au remediat peste 95% din defectele avute,deci puteti sa va luati linistit IPhone atata timp cat aveti OS 3.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

iPhone - o alegere proasta

September 3, 2008