Am fost uimit sa vad lipsa de profesionalism/etica in redactarea unui simplu contract pentru promotia “Cauta si castigi”, promotie organizata de Orange.

Va citez din regulamentul de concurs de la adresa: http://www3.orange.ro/cauta-si-castiga/?page=regulament

 • confidentialitatea datelor
 • Atat Organizatorul, cat si partenerul acestuia S.C. NetBridge Investments S.R.L. se angajeaza sa nu foloseasca datele personale ale Participantilor obtinute ca urmare a desfasurarii Concursului decat in scopul derularii prezentului Concurs in conformitate cu prezentul Regulament, o alta utilizare nefiind permisa.
 • Datele personale prelucrate vor fi numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, colectate direct de la Participanti in momentul crearii unui Cont. Atat Organizatorul, cat si partenerul acestuia S.C. NetBridge Investments S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor. Participantii la concurs sunt de acord ca datele personale sa fie utilizate de catre organizator pentru actiuni promotionale viitoare, fara alte obligatii sau plati.” (sublinirea mea)

Va intreb cum puteti explica directa contradictie dintre cele doua aliniate?

Astept raspunsul dumneavoastra,
Geo

…si astept un raspuns 🙂
In cazul in care o sa vina, il voi publica tot aici

6 thoughts on “Scrisoare catre Orange Romania

 1. Surpriza! Orange Romania a modificat regulamentul dupa ce am trimis mailul catre ei! Evident, nu s-au sichisit sa-mi formuleze si un raspuns scris :))

  Desi au modificat regulamentul de la pagina http://www3.orange.ro/cauta-si-castiga/?page=regulament conform sugestiei mele, Orange Romania nu a specificat tot in aceasta pagina ce modificari a efectuat la regulament si la ce data au fost facute aceste modificari desi, conform regulamentului, aveau obligatia de a anunta in scris orice modificare a sa; citez din regulament:
  “Organizatorul isi rezerva dreptul de face modificari in prezentul regulament, pe care sa le aduca la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

 2. Pai astea defapt sunt metode de a atrage clienti sau numere de telefon. pe mine ma innebunesc cu mesaje desrpe concursurile lor si promotii. Ideea este ca pana la urma toti “umfla” pe undeva cate ceva si se incurca in explicatii.

 3. cam prea mult ma trisati la minute as vrea sa stiu de ce? vise pare ca numi platesc factura eu nu cred da ca nu se reglementeaza facturile am sa renunt la orange

 4. azi mi-au restrictionat telefonul. De ce? pt ca am depasit creditul.Care credit? pauza…n-au stiut sa-mi raspunda. Abonamentul platit la zi si cu o luna in avans.Am solicitat sa-mi spuna ce suma trebuie sa platesc ca sa-mi dea drumul la telefon, factura emitandu-se pe 06.06.2010, deci trebuie sa platesc in avans a anumita suma pe care nu au stiut sa mi-o comunice. Am intrebat: ce reprezinta aceasta suma? costul suplimentar sau ce? pauza iar… nu au stiut sa-mi raspunda. Mi-au comunicat ca in 8 zile mi se solutioneaza problema.Si eu ce fac pana se hotarasc ei ce sa faca.
  Notificare scrisa nu am primit, nici macar un mesaj

 5. ADIO,ORANGE!!!nu mai vreau sa mai aud de tine,te vor parasi si altii ptr.ca nu sti sa-i pretuiesti.Cand iti vei numara profitul,adu-ti aminte de toti cei care au renuntat la bataia de joc,ridicata la rang de clauze contractuale.Stiu ca nu esti invincibil,asa ca noi,cei multi,te vom invinge!MERITI ASTA-CULEGI CE AI SEMANAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *