Ca tot romanu’ ajungi la un moment in care oferta de seriale si emisiuni ale televiziuniilor romanesti nu te mai satisface. Asa ca ajungi sa te uiti la seriale cu adevarat interesante ca “Lie to Me”, “Californication”, “Episodes”, “Modern Family” … s.m.a. Aceste seriale evident ca le downloadezi de pe internet si in momentul in care ajungi cu adevarat pasionat de ele, astepti cu nerabdare aparitia unui episod nou. Asta se traduce prin verificarea unei lungi liste se site-uri si, implicit, o mare pierdere de timp.
Ideal este ca in calendarul tau sa apara ca prin minune notificarile privind aparitia episoadelor noi! Usor de zis si culmea, usor de facut!
Intri frumos pe site-ul http://www.seriesly.com/ , cauti si apoi adaugi in “cos” serialele care te intereseaza si apesi marele buton de “Get It”.
Pentru a avea notificarile prin Google Calendar, trebuie sa adaugi linkul “iCal” obtinut pe site. Seriesly te poate notifica si prin RSS sau prin e-mail, dupa cum iti doreste inimioara.
Eu am ales iCal, am adaugat calendarul in Google Calendar si asa mi l-am putut sincroniza si cu Calendarul de pe telefonul Nokia E71 prin aplicatia “Mail for Exchange“.

Trebuie sa precizez ca toate cele pomenite mai sus de la aplicatii, site-uri si servicii sunt gratuite!
Asa ca, romani, va ordon, treceti serieslyul!

P.S.
mai jos aveti un calendar demonstrativ pentru show-urile:
Californication
Episodes
Futurama
Lie to me
Modern Family
South Park
The Big Bang Theory
Two and a Half Men
The tonight show with Jay Leno
Saturday Night Live
Top Gear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GPL prost de la PETROM

June 20, 2011